De perfecte locatie aan het Amsterdam Rijnkanaal

ONS cafe/restaurant/vide/terras

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsborrel, privédiner, proeverij, presentatie, workshop of feest?

Dan is het WerkspoorCafe De Leckere bij uitstek geschikt voor jullie! 

Bedrijfsfeesten bij Werkspoorcafe de leckere 

Wat dacht u van een walking diner met muzikaal entertainment naar keuze? Of gaat uw voorkeur liever uit naar activiteiten met na afloop een lekkere drankje en een heerlijk buffet? Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen ervoor dat u terugkijkt op een prachtige dag!

Uniek aanbod voor bedrijfsfeesten

Wij verzorgen de complete dag, middag of avond voor u, zodat u zich zelf maar met één zaak hoeft bezig te houden: uw gasten verwelkomen en genieten! Dankzij de landelijke ligging van onze locatie en ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden, zijn wij voor veel organisaties een aantrekkelijke aanbieder voor bedrijfsfeesten.

 

VERHUUR RESTAURANT/CAFE/VIDE/OVERDEKT TERRAS

We hebben naast onze restaurant & café dat we verhuren op aanvraag, ook een Vide en buiten terras, die we verhuren voor evenementen van uiteenlopende aard. In de 2 binnenruimtes kunnen 170 personen worden ontvangen en met het terras erbij zelfs meer dan 200 gasten.

Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wens. Van theater opstelling tot borrel en van dineropstelling tot vergadering. 

In je eigen café kunnen wij onder andere een bierproeverij, bierquiz, diner of borrel organiseren. Maar de deuren staan per ruimte, per dagdeel ook open voor verjaardagen, vergaderingen, games en feestavonden, welke kan worden ingevuld met hapjes & drankjes naar wens.

Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

STUUR ONS EEN BERICHT

 

10 + 8 =

CONTACT

 E:  info@werkspoorcafe.nl
 T:  085-2733455

openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 11.00u
Lunch: 12.00 tot 15.00u
Diner: 17.00 tot 22.00u
Borrelen: gehele dag

ADRESGEGEVENS

Werkspoor Café De Leckere
Tractieweg 43
3534 AP Utrecht

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestelling