onze leckere bieren

ONTDEK DE SMAKEN EN BIERSTIJLEN VAN

De Leckere 

01

Eerste 100% biologische brouwerij van Nederland!

02

Eerste 100% fossiele brandstof vrije brouwerij. Van het gas af.

03

We brouwen met eigen 2000 jaar oud bronwater uit de Utrechtse Heuvelrug

04

100% duurzaam brouwhuis met hergebruik van warmte en koeling.

05

Eerste brouwerij die koelt met bietsuikersap i.p.v. glycol.

06

Historisch industrieel erfgoed uit 1914, gerenoveerd en omgebouwd tot brouwerij.

Brouwerij De Leckere maakt onderscheidende bieren die altijd net even lecker anders zijn en stiekem altijd iets te doordrinkbaar. 100% biologisch en vegan!

Regelmatig brouwen wij bijzondere specials en collabs, om onze fans te laten genieten van bijzondere smaken en mogelijkheden met bier. Eigenlijk te veel leckers om hier te vertellen maar altijd constant, op voorraad en nu in een nieuw jasje!

Dus.. Proef lekker zelf!

ONZE BIEREN PROEVEN?

Onze bierproeverijen zijn ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. Gedurende 1,5 uur ontvang je één voor één een proefglaasje. In totaal krijgen jullie 4 speciaal bieren te proeven. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen, wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd in de vorm van kleine hapjes. Daarna volgt een korte uitleg over het bier van onze bartender. De proeverij is verder op eigen gelegenheid, maar als jullie vragen hebben, kunnen jullie die natuurlijk altijd stellen. Deze proeverij is in drie verschillende categorieën te boeken. Wij hebben namelijk de proeverijen Basic, Mix & Match en De Luxe. Wil je ook met een groep gebruik maken van onze proeverijen? Dan horen wij dat graag van je!

BIERPROEVERIJ BASIC

Proeverij Basic is onze standaard proeverij. Hier krijg je vier bieren van de tap, die door ons zijn samengesteld. Wordt geserveerd met Chippies van de Goey Koot.

€12,50 p.p. (4x 15 cl. Glazen)
Minimaal aantal personen: 2

BIERPROEVERIJ MIX & MATCH

Proeverij Mix & Match bestaat ook uit 4 bieren van de tap. Bij deze proeverij mag je zelf kiezen welke van de tapbieren je wilt proeven. Zo stel je samen je eigen bierproeverij samen. Onze huisbieren staan vast op tap, maar wij hebben ook bieren die wekelijks wisselen. Zo kun je meerdere keren een bierproeverij doen, maar met andere bieren.

€17,50 p.p. (4x 15 cl. Glazen)

Minimaal aantal personen: 2

BIERPROEVERIJ DE LUXE

De bierproeverij De Luxe is een exclusieve proeverij, waarbij er een selectie gemaakt wordt van vier mooie bieren die wij op fles of tap hebben staan. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen, wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd in de vorm van borrelbites. Ook is er een bierspecialist aanwezig die een kleine uitleg geeft over elk biertje. Er wordt een selectie gemaakt van vier mooie bieren die wij op fles hebben staan. Tijdens de proeverij komen alle facetten van het bier aan bod. Denk aan brouwprocessen, geschiedenis van bijzondere bieren, biertypes en hoe moet je nu eigenlijk een echt biertje proeven?

€29,50 p.p. 

Minimaal aantal personen: 2

STUUR ONS EEN BERICHT

 

6 + 15 =

CONTACT

 E:  info@werkspoorcafe.nl
 T:  085-2733455

openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 11.00u
Lunch: 12.00 tot 15.00u
Diner: 17.00 tot 22.00u
Borrelen: gehele dag

ADRESGEGEVENS

Werkspoor Café De Leckere
Tractieweg 43
3534 AP Utrecht

0
    0
    Jouw bestelling
    Je hebt nog geen bestelling